About author


Marianne
Marianne is verantwoordelijk voor alle baliewerkzaamheden en het aanspreekpunt in de videotheek voor o.a het verhuur van dvd's, verkoop e-sigaretten, e-liquid en verkoop vinyl lp's

Sia | Everyday is Christmas (lp)

27.10.2017 / Vinyl Albums / Super User / 1702 hits / Comments

Op het album Everyday Is Christmas van Sia staan tien nummers voor de feestdagen en het album maakte Sia samen met Greg Kurstin. “Ze is ongelofelijk. Ik heb geen idee hoe ze zo snel met teksten en melodieën kan komen. Ik heb nog nooit zo iemand meegemaakt. Ik ben ondersteboven van de manier waarop Sia deze verhalen voor Everyday is Christmas heeft geschreven”, zo liet hij weten.

Read more

Sia | Everyday is Christmas (lp)

27.10.2017 / Blog / Super User / 1411 hits / Comments

Op het album Everyday Is Christmas staan tien nummers voor de feestdagen en het album maakte Sia samen met Greg Kurstin. “Ze is ongelofelijk. Ik heb geen idee hoe ze zo snel met teksten en melodieën kan komen. Ik heb nog nooit zo iemand meegemaakt. Ik ben ondersteboven van de manier waarop Sia deze verhalen voor Kerst heeft geschreven”, zo liet hij weten. “Ik ben nog wel wat nieuw bij die dingen voor Kerst

Read more

Sia

11.10.2017 / Artiesten En Bands / Super User / 917 hits / Comments

Sia is bekend van haar werk met de groep Zero 7 en haar drie studioalbums. In 2008 heeft ze een hit met The Girl You Lost To Cocaine, waarmee ze in onder andere Nederland in de hitlijsten stond. Ook schreef en zong ze het lied uit de finalescene van de populaire Amerikaanse serie Six Feet Under, 'Breathe Me'. Op 18 juni 2010 kwam haar vierde album uit, dat "We Are Born" heette. Hiermee sloeg ze een andere muzikale richting in.

Read more

David Gilmour | Live At Pompeii (Deluxe Lp Edition) (Boxset)

18.09.2017 / Vinyl Albums / Super User / 1735 hits / Comments

David Gilmour | Live At Pompeii (Deluxe Lp Edition) (Boxset)

Op 7 en 8 juli 2016 speelde David Gilmour twee spectaculaire shows in het legendarische Pompeii Amphitheater, onder de rook van de beroemde vulkaan Vesuvius. 45 jaar eerder, in 1971, speelde hij met Pink Floyd op dezelfde plek voor de rockklassieker Pink Floyd Live At Pompeii. De shows van David Gilmour gaan de geschiedenis in als de allereerste concerten die voor publiek werden gegeven sinds de beroemde uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus, wat het Amphitheater voor 2000 jaar letterlijk in de as legde.

Read more

Robert Palmer | Collected (Lp)

03.06.2017 / Vinyl Albums / Super User / 1650 hits / Comments

‘Robert Palmer Collected (Lp)’ is het meest complete overzicht van de in 2003 overleden Robert Palmer. Hij begon zijn carriere eind jaren ’60 in de band The Andy Bown waar hij 1 album mee opnam. Hierna sloot hij zich aan bij Vinegar Joe, waar hij de microfoon deelde met Elkie Brooks.

Read more