Platenspelers

Platenspelers

De platenspelers van Crosley en Thorens zijn uitgerust met unieke specificaties. Zo zijn alle Crosley platenspelers voorzien van 3 verschillende snelheden in toeren en de Thorens zijn voorzien 2 verschillende snelheden in toeren. Dit zorgt ervoor dat u met een Crosley of Thorens platenspeler optimaal kunt genieten van uw muziek. De platenspelers van Thorens zijn te verkrijgen in 2 verschillende kleuren.

Platenspeler Blauw | Thorens

04.09.2016 / Platenspelers / Super User / 2026 hits / Comments

Platenspeler Blauw | Thorens
Thoren platenspelers in samenwerking met Music On Vinyl. De platenspelers zijn te verkrijgen in 2 verschillende kleuren, namelijk Thorens platenspeler rood en Thorens platenspeler paars/blauw paars/blauw. Ook te beluiteren in de speciaalzaak in Veendam (Groningen).

Read more

Platenspeler Cruiser Zwart | Crosley

04.09.2016 / Platenspelers / Super User / 1762 hits / Comments

Platenspeler Cruiser Zwart | Crosley

De welbekende Crosley Cruiser in de kleur Zwart is een mobiele platenspeler verkrijgbaar in 3 kleuren.Thuis is hij aan te sluiten op de geluidsinstallatie, maar met de ingebouwde speakers is het zeer gemakkelijk de platenspeler mee te nemen!

Read more

Platenspeler Rood | Thorens

03.09.2016 / Platenspelers / Super User / 1577 hits / Comments

Platenspeler Rood | Thorens

Thoren platenspelers in samenwerking met Music On Vinyl. De platenspelers worden zijn te verkrijgen in 2 verschillende kleuren, namelijk Thorens platenspeler rood en Thorens platenspeler paars/blauw paars/blauw. Leverbaar vanaf 7 augustus. Ook te beluiteren in de speciaalzaak in Veendam (Groningen).

Read more