Oordopjes | Voor Concert En Festival Muziek Kopen?

Oordopjes | Voor Concert En Festival Muziek Kopen?

14.04.2017 / Blog / Super User / 2549 hits / Comments

Je gehoor is kwetsbaar. Wanneer je meer dan een uur op een festival of concert bent word je gehoor al aardig belast tijd voor oordopjes. Dus wanneer je oren je lief zijn en je bent vaak in een omgeving met harde muziek, neem dan maatregelen ( oordopjes ) om je gehoor te beschermen. Het dragen van oordopjes heeft een aantal voordelen. Je beschermt je oren tegen hard geluid, je kunt langer genieten van muziek met oordopjes zonder moe te worden en je krijgt een betere focus en concentratie.

De Earproof Platinum 15db oordoppen zijn gemaakt voor het luisteren naar muziek tijdens een concert of een festival, ze filteren 15 decibel. Earproof Platinum oordoppen kopen?  De oordopjes ze zijn verkrijgbaar in de maten M & L en passen goed bij de meeste mensen.

Het nieuwe Platinum muziekfilter in de oordopjes bevatten innovatieve technologie die muziek op festivals en concerten zo mooi mogelijk laat klinken, het ontstaan van hot ear voorkomt en vooral je oren perfect beschermen omdat ze 15 decibel filteren. De filters van de oordopjes hebben een vlakke demping en over de hele frequentie bereik. Het platina filter is de beste keus om te kopen voor muzikanten die optreden op festivals en concerten of voor bezoekers van een festival of concert.

Bestellen: Oordopjes | Voor Concert En Festival Muziek

About The Author

Super User

Super User

Marianne
Marianne is verantwoordelijk voor alle baliewerkzaamheden en het aanspreekpunt in de videotheek voor o.a het verhuur van dvd's, verkoop e-sigaretten, e-liquid en verkoop vinyl lp's

Want to reach this author? |
Notice: Please install JComment component if you want to use it!