Bad Vibrations | A Day To Remember

Bad Vibrations | A Day To Remember

De Amerikaanse band A Day To Remember komt na drie jaar terug met nieuwe album Bad Vibrations, en hoe?! Hun sound wordt vaak beschreven als een mengelmoes van metalcore, post-hardcore en poppunk, maar in de laatste paar albums zijn ze meer mainstream gegaan. Gaan ze met Bad Vibrations door in deze richting of zoeken ze hun roots weer op?

 Amerikaanse band A Day To Remember komt na drie jaar terug met nieuwe album Bad Vibrations, en hoe?! Hun sound wordt vaak beschreven als een mengelmoes van metalcore, post-hardcore en poppunk, maar in de laatste paar albums zijn ze meer mainstream gegaan. Gaan ze met Bad Vibrations door in deze richting of zoeken ze hun roots weer op?

De band werd populair tijdens de post-hardcore-boom in 2005 en 2006. Door het gebruik van screamo-elementen en poppunkige refreintjes wisten ze de emokids van die tijd aan zich te binden. Nu zijn het vooral de metalliefhebbers en de heavyrockers die fan zijn. In het in 2013 uitgebrachte album Common Courtesy ging de sound van de band meer de richting van stadiumrock op. Ook al deed het album het onder de critici goed, voor sommige fans was het niet weggelegd.

Bestellen: Bad Vibrations | A Day To Remember