Online Platenzaak

Lp Midway

Platenzaak Lp Midway. Hier in de online platenzaak vind je een overzicht met alle nieuwe langspeelplaten, 7 en 12 inch singels en lp's. Ondanks de opkomst van cd´s, dvd's en verschillende diensten voor het online streamen van muziek en films op internet. Wordt de groep liefhebbers voor langspeelplaten lp's en 7/12 inch singels alleen maar groter. Wij hopen met deze online platenzaak, vinyl shop een bescheiden bijdrage te leveren aan de toenemende en spectaculaire groei in de verkoop van langspeelplaten in Nederland.

Nu in de platenzaak Earproof | Oordopjes

Muziek Oordopjes voor Concert en Festival van Earproof
Muziek Oordopjes voor Concert en Festival van Earproof

Lp Nieuw Release

Artikelen In Platenwinkel

"Love without limits, dream without fear, and live in the moment"

Online vinyl shop, lp platenzaak voor de nieuwste vinyl lp's

Oordopjes | Voor Concert En Festival Muziek Kopen?

Oordopjes | Voor Concert En Festival Muziek Kopen? Wanneer je meer dan een uur op een muziek festival of muziek concert bent word je gehoor al aardig belast. Dus wanneer je oren je lief zijn en je bent vaak in een omgeving met harde muziek, neem dan maatregelen ( oordopjes ) om je gehoor te beschermen. Het is dus verstandig om oordopjes te kopen.

Je gehoor is kwetsbaar. Wanneer je meer dan een uur op een festival of concert bent word je gehoor al aardig belast tijd voor oordopjes. Dus wanneer je oren je lief zijn en je bent vaak in een omgeving met harde muziek, neem dan maatregelen ( oordopjes ) om je gehoor te beschermen. Het dragen van oordopjes heeft een aantal voordelen. Je beschermt je oren tegen hard geluid, je kunt langer genieten van muziek met oordopjes zonder moe te worden en je krijgt een betere focus en concentratie.

De Earproof Platinum 15db oordoppen zijn gemaakt voor het luisteren naar muziek tijdens een concert of een festival, ze filteren 15 decibel. Earproof Platinum oordoppen kopen?  De oordopjes ze zijn verkrijgbaar in de maten M & L en passen goed bij de meeste mensen.

Het nieuwe Platinum muziekfilter in de oordopjes bevatten innovatieve technologie die muziek op festivals en concerten zo mooi mogelijk laat klinken, het ontstaan van hot ear voorkomt en vooral je oren perfect beschermen omdat ze 15 decibel filteren. De filters van de oordopjes hebben een vlakke demping en over de hele frequentie bereik. Het platina filter is de beste keus om te kopen voor muzikanten die optreden op festivals en concerten of voor bezoekers van een festival of concert.

Bestellen: Oordopjes | Voor Concert En Festival Muziek

Laatste Nieuws

October 27, 2017 Sia | Everyday is Christmas (lp)

Op het album Everyday Is Christmas van Sia staan tien nummers voor de feestdagen en het album maakte Sia samen met Greg Kurstin. “Ze is ongelofelijk. Ik heb geen idee hoe ze zo snel met teksten en melodieën kan komen. Ik heb nog nooit zo iemand meegemaakt. Ik ben ondersteboven van de manier waarop Sia deze verhalen voor Everyday is Christmas heeft geschreven”, zo liet hij weten.


September 18, 2017 David Gilmour | Live At Pompeii (Deluxe Lp Edition) (Boxset)

David Gilmour | Live At Pompeii (Deluxe Lp Edition) (Boxset)

O


June 3, 2017 Robert Palmer | Collected (Lp)

‘Robert Palmer Collected (Lp)’ is het meest complete overzicht van


May 5, 2017 Lonesome & Blue - The original versions (Lp) | Various Artists

De originele versies van de nummers die de Rolling Stones hebben geïn


May 5, 2017 Trein Vuur Dageraad (Lp) | Spinvis

Het is misschien wel het album waar het meest naar uitgekeken wordt. D

Onze Klanten

Heel veel goede nummers, dit debuut album vind ik beter dan de vele erna. Anouk is een meid met pit die zich niet anders voor doet dan ze is! Ze is nu inmiddels een vrouw met pit!
- Een Pittege Meid!, September 2, 2016
Onlangs heb ik de Endless River van Pink Floyd besteld bij LP Midway! Ik kreeg de plaat snel toegestuurd in een prima beschremende pakketje, een erg goede service vind ik. Ook het aanbod op de website is erg naar mijn zin, veel speciale lp's en lp's die elders niet meer te krijgen zijn. Gewoon top!
- Ben S., September 5, 2016
Ik ben eigenlijk niet zo van de rock muziek, maar ik vind Kensington een hele goede band. Vooral de bekende nummers zijn ijzersterk en de geluidskwaliteit van de lp is super.
- Henkie , September 2, 2016

Nieuws Brief

Abonneer u op onze nieuws brief en ontvang het laatste nieuws over vinyl albums

Vinyl Shop Lp Midway Veendam