Sia | Everyday is Christmas (lp)

Op het album Everyday Is Christmas staan tien nummers voor de feestdagen en het album maakte Sia samen met Greg Kurstin. “Ze is ongelofelijk. Ik heb geen idee hoe ze zo snel met teksten en melodieën kan komen. Ik heb nog nooit zo iemand meegemaakt. Ik ben ondersteboven van de manier waarop Sia deze verhalen voor Kerst heeft geschreven”, zo liet hij weten. “Ik ben nog wel wat nieuw bij die dingen voor Kerst

Sia heeft deze week een album met nummers voor de Kerst aangekondigd.

 

Op het album Everyday Is Christmas staan tien nummers voor de feestdagen en het album maakte Sia samen met Greg Kurstin. “Ze is ongelofelijk. Ik heb geen idee hoe ze zo snel met teksten en melodieën kan komen. Ik heb nog nooit zo iemand meegemaakt. Ik ben ondersteboven van de manier waarop Sia deze verhalen voor Kerst heeft geschreven”, zo liet hij weten. “Ik ben nog wel wat nieuw bij die dingen voor Kerst. Maar ik heb van die kerstbellen in de studio en dus kan ik vrij snel in de stemming komen”, zo vertelde hij Entertainment Weekly. In 2013 leverde hij met Kelly Clarkson al een kerstalbum af. 

Het album is de opvolger van This Is Acting dat vorig jaar verscheen. Voor de Australische is het haar eerste release bij het Atlantic-label.

Sia |Everyday Is Christmas (Lp) verschijnt op 17 november.

 

Bestellen: Sia | Everyday is Christmas (lp)