Bedtime Stories | Madonna

Bedtime Stories | Madonna

30.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1956 hits / Comments

Vinyl album van Madonna met de titel Bedtime Stories

 Bedtime Stories is het zevende studio album van ‘the queen of pop’: Madonna. Op Bedtime Stories laat Madonna zien dat een van haar grootste talenten ligt in het kiezen van mensen met wie ze samenwerkt om het beste uit zichzelf te krijgen. Het album is geproduceerd en samen geschreven met grote namen als Bjork, Nellee Hooper, Dallas Austin, en Babyface.
Madonna Op een artistiek niveau had Madonna zich in de voorjaren van dit album voornamelijk bezig gehouden met het uitdagen van de seksualiteit in Amerika. De voorganger van dit album heette Erotica, en ook bracht ze een boek uit getiteld Sex, waarin schaars geklede foto’s van zichzelf en andere beroemdheden te vinden waren. Voor het eerst in jaren leek het daarna dat Amerika genoeg had , dan wel niet moe was van Madonna’s sexuele invloeden.
Bedtime Stories Als reactie op deze uitingen kwam Madonna met haar zevende album, waarmee ze haar imago ietwat probeerde te verzachten. Op het album staan onder andere de hit singles Secret en Take A Bow.

Bestellen: Bedtime Stories | Madonna

About The Author

Super User

Super User

Marianne
Marianne is verantwoordelijk voor alle baliewerkzaamheden en het aanspreekpunt in de videotheek voor o.a het verhuur van dvd's, verkoop e-sigaretten, e-liquid en verkoop vinyl lp's

Want to reach this author? |
Notice: Please install JComment component if you want to use it!