Vinyl Albums

Ondanks nieuwe technologie heeft de liefde voor lp's nooit kunnen verdrijven uit de harten van de echte muziekliefhebbers. Een lp kopen is weer terug van weggeweest en de verkoop stijgt de laatste jaren enorm. Een elpee kopen wordt steeds populairder en geeft veel meer beleving dan een album streamen via een streamingdienst. Tegenwoordig zijn er steeds meer artiesten die hun muziekalbum uitbrengen op elpee. Een elpee kopen is niet langer meer alleen voor de oudere generatie, ook de jongeren genieten van deze nostalgische en unieke sound.

London Grammar - Californian Lp

19.10.2021 / Vinyl Albums / Super User / 903 hits / Comments

Vinyl plaat van de band London Grammar met de titel Californian Soil, uitgebracht in 2021.

Read more

Froukje - Licht en Donker lp

19.10.2021 / Vinyl Albums / Super User / 1014 hits / Comments

Singer-songwriter Froukje met haar nieuwe 10 Inch plaat met de titel Licht en Donker lp.

Read more

Sia | Everyday is Christmas (lp) Feature

27.10.2017 / Vinyl Albums / Super User / 2664 hits / Comments

Op het album Everyday Is Christmas van Sia staan tien nummers voor de feestdagen en het album maakte Sia samen met Greg Kurstin. “Ze is ongelofelijk. Ik heb geen idee hoe ze zo snel met teksten en melodieën kan komen. Ik heb nog nooit zo iemand meegemaakt. Ik ben ondersteboven van de manier waarop Sia deze verhalen voor Everyday is Christmas heeft geschreven”, zo liet hij weten.

Read more

David Gilmour | Live At Pompeii (Deluxe Lp Edition) (Boxset) Feature

18.09.2017 / Vinyl Albums / Super User / 2607 hits / Comments

David Gilmour | Live At Pompeii (Deluxe Lp Edition) (Boxset)

Op 7 en 8 juli 2016 speelde David Gilmour twee spectaculaire shows in het legendarische Pompeii Amphitheater, onder de rook van de beroemde vulkaan Vesuvius. 45 jaar eerder, in 1971, speelde hij met Pink Floyd op dezelfde plek voor de rockklassieker Pink Floyd Live At Pompeii. De shows van David Gilmour gaan de geschiedenis in als de allereerste concerten die voor publiek werden gegeven sinds de beroemde uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus, wat het Amphitheater voor 2000 jaar letterlijk in de as legde.

Read more