Gon' Boogaloo (Lp) | C.W. Stoneking

Gon' Boogaloo | C.W. Stoneking

17.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1656 hits / Comments

Vinyl album van C.W. Stoneking met de titel Gon' Boogaloo (Lp)

Has C.W. Stoneking gon’ boogaloo? De titel van zijn eerste nieuwe album in zes jaar is toepasselijk want hij heeft zijn succesformule en vooral zijn vintage National gitaar en banjo aan de wilgen gehangen en is de wondere wereld van de electriciteit in gedoken. Er hangt nu een goudkleurige Fender om zijn schouder en dat zullen we horen ook!
De twaalf Rock’n’ Gospel Dancehall Blues krakers zijn met zijn volledige band direct op tape geslingerd. En dat in het rurale Victoria, Australië in twee dagen met twee microfoons op twee sporen. Geen overdubs, geen edits en de ‘mix’ vond plaat door elk nummer weer te schuiven met de bandleden in de opnameruimte. Zoals de nummers op band kwamen, zo bleven ze ook.
C.W. Stoneking heeft de koloniale luchtvochtige jungle verruild voor snikhete droge gronden en vond daar zijn eigen hokum wall of sound, yowzah!

Bestellen: Gon' Boogaloo (Lp) | C.W. Stoneking

About The Author

Super User

Super User

Marianne
Marianne is verantwoordelijk voor alle baliewerkzaamheden en het aanspreekpunt in de videotheek voor o.a het verhuur van dvd's, verkoop e-sigaretten, e-liquid en verkoop vinyl lp's

Want to reach this author? |
Notice: Please install JComment component if you want to use it!