oktober 2017

April 16, 2024 / Super User / Blog / Comments

Sia | Everyday is Christmas (lp)

Op het album Everyday Is Christmas staan tien nummers voor de feestdagen en het album maakte Sia samen met Greg Kurstin. “Ze is ongelofelijk. Ik heb geen idee hoe ze zo snel met teksten en melodieën kan komen. Ik heb nog nooit zo iemand meegemaakt. Ik ben ondersteboven van de manier waarop Sia deze verhalen voor Kerst heeft geschreven”, zo liet hij weten. “Ik ben nog wel wat nieuw bij die dingen voor Kerst

december 2016

April 16, 2024 / Super User / Blog / Comments

Selah Sue | Oosterpoort

Selah Sue | Oosterpoort

In 2009 begon de naam Selah Sue hardnekkig door het land te gonzen. De jonge Belgische met haar aparte stem en wondermooie liedjes kwam terecht in het voorprogramma van Milow en werd daarna onmiddellijk gestrikt voor een optreden in De Wereld Draait Door. Ze trad op in het voorprogramma van Jamie Lidell en schopte het tot opwarmer van niemand minder dan Prince. Selah Sue scoorde vervolgens grote hits met ‘Raggamuffin’ en ‘Crazy Vibes’ die op haar eerste titelloze album uit 2011 stonden. Haar roem groeide gestaag, mede door de vele grote festivals als Pinkpop, Rock Werchter en Lowlands waar zij speelde.

september 2016

April 16, 2024 / Super User / Blog / Comments

Single Kensington exclusief verkrijgbaar bij de platenzaak

De nieuwe single Do I Ever van Kensington verschijnt op zaterdag 24 september in een gelimiteerde oplage. Het betreft een 7" vinyl single met aan de ene kant de hitsingle en aan de andere kant een ets van het artwork. De eerste vijftig exemplaren zijn genummerd, voorzien van handtekening van de band en liggen alleen verspreid over de deelnemende Record Store Day-winkels.