Vinyl Albums

Ondanks nieuwe technologie heeft de liefde voor lp's nooit kunnen verdrijven uit de harten van de echte muziekliefhebbers. Een lp kopen is weer terug van weggeweest en de verkoop stijgt de laatste jaren enorm. Een elpee kopen wordt steeds populairder en geeft veel meer beleving dan een album streamen via een streamingdienst. Tegenwoordig zijn er steeds meer artiesten die hun muziekalbum uitbrengen op elpee. Een elpee kopen is niet langer meer alleen voor de oudere generatie, ook de jongeren genieten van deze nostalgische en unieke sound.

Alles is goed (Lp) | De mooiste liedjes van | Claudia de Breij Feature

20.12.2016 / Vinyl Albums / Super User / 2073 hits / Comments

De 13 mooiste liedjes van cabaretière, schrijfster en presentatrice Claudia de Breij heeft ze opnieuw opgenomen ge titelt Alles is goed  en verzameld op 1 LP, waaronder ‘Ik Zie Jou’, ‘Mis Je Zo Graag’ en ‘Als Ik Dat Maar Kon Geloven’.

Read more

Around The World In A Day | Prince Feature

08.10.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1796 hits / Comments

Around The World In A Day is het zevende studio album van Prince, en het tweede album waar zijn achtergrondband The Revolution op te horen is.

Read more

Anyway You Love, We.. | Chris -Brotherhood- Robinson Feature

11.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1778 hits / Comments

Anyway You Love, We.. | Chris -Brotherhood- Robinson

"Ditmaal waren de omstandigheden waarmee de Chris Robinson Brotherhood de studio in ging anders dan voorheen. Voor het eerst zaten ze zonder bassist van het eerste uur Mark "Muddy" Dutton en met nieuwe drummer Tony Leone (Ollabelle, Levon Helm) en voor het eerst namen ze zelf plaats op de producerskruk. 

Read more

Almost There | Barrelhouse

09.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1941 hits / Comments

Almost There | Barrelhouse

Almost There, het nieuwe album van Barrelhouse. Almost There laat een doorleefd geluid horen en is het meest persoonlijke album van de Haarlemse bluesband tot nu toe. Het is volledig live opgenomen en werd geproduceerd door Erik Schurman (Handsome Poets, Guus Meeuwis). Hij heeft de tomeloze live-energie van de band op de juiste wijze weten vast te leggen. De teksten op Almost There komen van de hand van zangeres Tineke Schoemaker en zijn grotendeels autobiografisch.  

Read more