Vinyl Albums

Ondanks nieuwe technologie heeft de liefde voor lp's nooit kunnen verdrijven uit de harten van de echte muziekliefhebbers. Een lp kopen is weer terug van weggeweest en de verkoop stijgt de laatste jaren enorm. Een elpee kopen wordt steeds populairder en geeft veel meer beleving dan een album streamen via een streamingdienst. Tegenwoordig zijn er steeds meer artiesten die hun muziekalbum uitbrengen op elpee. Een elpee kopen is niet langer meer alleen voor de oudere generatie, ook de jongeren genieten van deze nostalgische en unieke sound.

Mirage (Lp) | Mister And Mississippi Feature

08.04.2017 / Vinyl Albums / Super User / 1963 hits / Comments

Het Utrechtse viertal Mister and Mississippi schrijft liedjes die in de Nederlandse theaters nog meer zeggingskracht zullen krijgen. Nieuw is hun album Mister And Mississippi met de titel Mirage (Lp)

Read more

Mtv Unplugged - Unter Dampf Ohne Strom (Lp) | Unheilig Feature

18.02.2017 / Vinyl Albums / Super User / 1951 hits / Comments

Vor ziemlich genau einem Jahr gab der Graf gleichzeitig die Veröffentlichung des Albums Gipfelstürmer und seinen schrittweisen Abschied vom Musikgeschäft bekannt. Tief berührt sprach der Sänger zu dieser Zeit über all die wunderschönen Jahre, die...

Read more

Mirage | Fleetwood Mac Feature

30.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1867 hits / Comments

Mirage is een album van Fleetwood Mac welke oorspronkelijk werd uitgebracht in 1982, en was de opvolger van het dubbelalbum Tusk (1979). Het album maakt deel uit van Fleetwood Mac’s achtereenvolgende reeks van maar liefst 5 multi-platinum albums en bevat onder andere de herkenbare hits ‘Hold Me’ , ‘Love in Store’ en ‘Gypsy’.

Read more

Motel Bamako | Inna Modja Feature

17.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1785 hits / Comments

Motel Bamako (12 Inch) | Inna Modja

Motel Bamako is een 12" (MEDIUM VINYL) van Inna Modja.

Read more