Vinyl Albums

Ondanks nieuwe technologie heeft de liefde voor lp's nooit kunnen verdrijven uit de harten van de echte muziekliefhebbers. Een lp kopen is weer terug van weggeweest en de verkoop stijgt de laatste jaren enorm. Een elpee kopen wordt steeds populairder en geeft veel meer beleving dan een album streamen via een streamingdienst. Tegenwoordig zijn er steeds meer artiesten die hun muziekalbum uitbrengen op elpee. Een elpee kopen is niet langer meer alleen voor de oudere generatie, ook de jongeren genieten van deze nostalgische en unieke sound.

Bounce | Beat Feature

09.10.2016 / Vinyl Albums / Super User / 2006 hits / Comments

The Beat is wereldwijd bekend van een reeks hit singles uit de jaren '80, toen zij deel uitmaakten van de West Midlands Ska revival waar ook The Specials en The Selecter uit voortkwamen. De band rond zanger Ranking Roger is nu weer terug met een nieuw album Bounce - het eerste in maar liefst 30 jaar!

Read more

Bedtime Stories | Madonna Feature

30.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1942 hits / Comments

Bedtime Stories is het zevende studio album van ‘the queen of pop’: Madonna. Op Bedtime Stories laat Madonna zien dat een van haar grootste talenten ligt in het kiezen van mensen met wie ze samenwerkt om het beste uit zichzelf te krijgen. Het album is geproduceerd en samen geschreven met grote namen als Bjork, Nellee Hooper, Dallas Austin, en Babyface.

Read more

Big Fun | Miles Davis Feature

11.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1967 hits / Comments

Big Fun | Miles Davis

Originally released in 1974, Big Fun presents music from three different phases of Miles Davis's early-seventies "electric" period. Sides one and four ("Great Expectations" and "Lonely Fire") were recorded three months after the Bitches Brew sessions and incorporate sitar, tambura, tabla, and other Indian instruments. 

Read more

Bad Vibrations | A Day To Remember Feature

11.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1791 hits / Comments

Bad Vibrations | A Day To Remember

De Amerikaanse band A Day To Remember komt na drie jaar terug met nieuwe album Bad Vibrations, en hoe?! Hun sound wordt vaak beschreven als een mengelmoes van metalcore, post-hardcore en poppunk, maar in de laatste paar albums zijn ze meer mainstream gegaan. Gaan ze met Bad Vibrations door in deze richting of zoeken ze hun roots weer op?

Read more