Vinyl Albums

Ondanks nieuwe technologie heeft de liefde voor lp's nooit kunnen verdrijven uit de harten van de echte muziekliefhebbers. Een lp kopen is weer terug van weggeweest en de verkoop stijgt de laatste jaren enorm. Een elpee kopen wordt steeds populairder en geeft veel meer beleving dan een album streamen via een streamingdienst. Tegenwoordig zijn er steeds meer artiesten die hun muziekalbum uitbrengen op elpee. Een elpee kopen is niet langer meer alleen voor de oudere generatie, ook de jongeren genieten van deze nostalgische en unieke sound.

Wake Up And Dream | Admiral Freebee Feature

17.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1912 hits / Comments

Wake Up And Dream (Lp) | Admiral Freebee

Al wie ooit slaapt heeft het in zijn dromen al zien aankomen: de vijfde plaat van Admiral Freebee, the Great Scam, zou ooit opgevolgd worden door een zesde, geheten ‘Wake up and Dream’. Eindelijk is ze er echt. En toevallig is deze plaat dan nog eens volmaakt en heel persoonlijk geworden.

Read more

Wild World | Bastille

09.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1731 hits / Comments

Wild World | Bastille

Bastille brengt op vrijdag 9 september hun tweede studioalbum ‘Wild World’ uit. De eerste single ‘Good Grief’ is reeds verschenen en werd meteen Megahit op 3FM. ‘Wild World’ is de langverwachte opvolger van het succesvolle debuutalbum ‘Bad Blood’ dat in Nederland de platina status behaalde. Alle ervaringen en avonturen on the road en in het persoonlijke leven van de bandleden hebben de muziek van Bastille in een nieuwe richting geduwd. 

Read more

Wonderful Crazy Night | Elton John

01.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1842 hits / Comments

Vinyl Album Wonderful Crazy Night | Elton John (Lp)

Op ‘Wonderful Crazy Night’ speelt Elton John voor het eerst sinds 2006 samen met twee andere trouwe bondgenoten: drummer Nigel Olsson (met wie hij al werkt sinds zijn doorbraak eind jaren zestig) en gitarist Davey Johnstone (aan boord sinds 1971). Verder zijn percussionist Ray Cooper, bassist Matt Bissonette en toetsenist Kim Bullard op ‘Wonderful Crazy Night’ te horen.

Read more

Who's Your Momma | Anouk

06.03.2013 / Vinyl Albums / Super User / 3681 hits / Comments

Vinyl album Who's Your Momma | Anouk (Lp)

Who's Your Momma is het vijfde studioalbum van Anouk, oorspronkelijk uitgekomen in 2007.

Read more