Vinyl Albums

Ondanks nieuwe technologie heeft de liefde voor lp's nooit kunnen verdrijven uit de harten van de echte muziekliefhebbers. Een lp kopen is weer terug van weggeweest en de verkoop stijgt de laatste jaren enorm. Een elpee kopen wordt steeds populairder en geeft veel meer beleving dan een album streamen via een streamingdienst. Tegenwoordig zijn er steeds meer artiesten die hun muziekalbum uitbrengen op elpee. Een elpee kopen is niet langer meer alleen voor de oudere generatie, ook de jongeren genieten van deze nostalgische en unieke sound.

Pollinator (Lp) | Blondie Feature

17.02.2017 / Vinyl Albums / Super User / 1987 hits / Comments

Pollinator is het 11e studio album van de iconische band Blondie uit New York, en is de opvolger van Ghosts Of Download uit 2014. Op dit album keert de band terug naar een meer band-georiënteerd geluid en is samen geschreven met onder andere Dave Sitek, Charli XCX, Sia, Dev Hynes en Johnny Mar.

Read more

Pinups | David Bowie

06.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1741 hits / Comments

Pinups David Bowie

Pin Ups is the seventh album by David Bowie.Rhino will be breaking out ?breaking out? this albums from the David Bowie ?Five Years 1969 ? 1973? box as a standalone releases. Available on1LP 180g Audiophile vinyl .

Read more