Vinyl Albums

Ondanks nieuwe technologie heeft de liefde voor lp's nooit kunnen verdrijven uit de harten van de echte muziekliefhebbers. Een lp kopen is weer terug van weggeweest en de verkoop stijgt de laatste jaren enorm. Een elpee kopen wordt steeds populairder en geeft veel meer beleving dan een album streamen via een streamingdienst. Tegenwoordig zijn er steeds meer artiesten die hun muziekalbum uitbrengen op elpee. Een elpee kopen is niet langer meer alleen voor de oudere generatie, ook de jongeren genieten van deze nostalgische en unieke sound.

Gon' Boogaloo | C.W. Stoneking Feature

17.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1937 hits / Comments

Gon' Boogaloo (Lp) | C.W. Stoneking

Has C.W. Stoneking gon’ boogaloo? De titel van zijn eerste nieuwe album in zes jaar is toepasselijk want hij heeft zijn succesformule en vooral zijn vintage National gitaar en banjo aan de wilgen gehangen en is de wondere wereld van de electriciteit in gedoken. Er hangt nu een goudkleurige Fender om zijn schouder en dat zullen we horen ook!  

Read more

Greetings From L.A. | Tim Buckley

07.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1691 hits / Comments

Greetings From L.A. | Tim Buckley

Greetings From L.A. (1972) was a step into another direction for Buckley. Ordinarily known for his signature Folk sound, on Greetings From L.A. he focused on Soul, Jazz and Funk for the first time in his career.

Read more