Vinyl Albums

Ondanks nieuwe technologie heeft de liefde voor lp's nooit kunnen verdrijven uit de harten van de echte muziekliefhebbers. Een lp kopen is weer terug van weggeweest en de verkoop stijgt de laatste jaren enorm. Een elpee kopen wordt steeds populairder en geeft veel meer beleving dan een album streamen via een streamingdienst. Tegenwoordig zijn er steeds meer artiesten die hun muziekalbum uitbrengen op elpee. Een elpee kopen is niet langer meer alleen voor de oudere generatie, ook de jongeren genieten van deze nostalgische en unieke sound.

Robert Palmer | Collected (Lp) Feature

03.06.2017 / Vinyl Albums / Super User / 2410 hits / Comments

‘Robert Palmer Collected (Lp)’ is het meest complete overzicht van de in 2003 overleden Robert Palmer. Hij begon zijn carriere eind jaren ’60 in de band The Andy Bown waar hij 1 album mee opnam. Hierna sloot hij zich aan bij Vinegar Joe, waar hij de microfoon deelde met Elkie Brooks.

Read more

Rammstein | Paris (Lp + Cd ) Feature

25.03.2017 / Vinyl Albums / Super User / 2227 hits / Comments

RAMMSTEIN: PARIS – the DELUXE BOX EDITION, 128 mins concert experience, directed by Jonas Åkerlund. Black cardboard box, 4 exclusive coloured (blue) 180gr vinyl records, 2CD plus Blu-Ray.

Read more

Return To Ommadawn (Lp) | Mike Oldfield Feature

17.02.2017 / Vinyl Albums / Super User / 1990 hits / Comments

Mike Oldfield is terug met een nieuwe plaat: “Return To Ommadawn” werd geschreven, opgenomen, gemixt en geproduceerd door de hemzelf in zijn thuisstudio in Nassau. Het is een prachtig album met vooral akoestische snaarcomposities. Op de plaat staan 2 nummers van elk 20 minuten.

Read more

Revolution Radio | Green Day

05.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1749 hits / Comments

Revolution Radio | Green Day (Lp)

 Revolution Radio is de naam van het langverwachte nieuwe album van de Amerikaanse punk band Green Day en is de opvolger van de ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré! trilogie uit 2012. De eerste single van het album heet Bang Bang en laat meteen horen dat Green Day klaar is om terug naar hun roots te gaan. Revolution Radio zal dan ook precies de vertrouwde punk en rock laten horen die we van Green Day gewend zijn.

Read more