Vinyl Albums

Ondanks nieuwe technologie heeft de liefde voor lp's nooit kunnen verdrijven uit de harten van de echte muziekliefhebbers. Een lp kopen is weer terug van weggeweest en de verkoop stijgt de laatste jaren enorm. Een elpee kopen wordt steeds populairder en geeft veel meer beleving dan een album streamen via een streamingdienst. Tegenwoordig zijn er steeds meer artiesten die hun muziekalbum uitbrengen op elpee. Een elpee kopen is niet langer meer alleen voor de oudere generatie, ook de jongeren genieten van deze nostalgische en unieke sound.

Sia | Everyday is Christmas (lp) Feature

27.10.2017 / Vinyl Albums / Super User / 2664 hits / Comments

Op het album Everyday Is Christmas van Sia staan tien nummers voor de feestdagen en het album maakte Sia samen met Greg Kurstin. “Ze is ongelofelijk. Ik heb geen idee hoe ze zo snel met teksten en melodieën kan komen. Ik heb nog nooit zo iemand meegemaakt. Ik ben ondersteboven van de manier waarop Sia deze verhalen voor Everyday is Christmas heeft geschreven”, zo liet hij weten.

Read more

Score: 20Th Anniversary (Lp) | Dream Theater Feature

18.02.2017 / Vinyl Albums / Super User / 2090 hits / Comments

Dream Theater is an experience you should undergo when the band plays their compositions live on stage. Especially when there is an entire orchestra behind them. Such a performance is recorded on this 4LP set, as part of the band's 20th Anniversary Tour.

Read more

Singles (4LP boxset) | Phil Collins Feature

12.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 2169 hits / Comments

Singles (4LP boxset) | Phil Collins

De recente ‘Take A Look At Me Now’ retrospectieve campagne van Phil Collins was een groot succes wereldwijd en in Nederland en inspireerde een kritische herbeoordeling van Collins’ back catalogue bij velen. Nu richt hij zijn aandacht op de grootste tracks uit zijn hele carrière met de release van ‘The Singles’ op 14 oktober 2016.

Read more