Vinyl Albums

Ondanks nieuwe technologie heeft de liefde voor lp's nooit kunnen verdrijven uit de harten van de echte muziekliefhebbers. Een lp kopen is weer terug van weggeweest en de verkoop stijgt de laatste jaren enorm. Een elpee kopen wordt steeds populairder en geeft veel meer beleving dan een album streamen via een streamingdienst. Tegenwoordig zijn er steeds meer artiesten die hun muziekalbum uitbrengen op elpee. Een elpee kopen is niet langer meer alleen voor de oudere generatie, ook de jongeren genieten van deze nostalgische en unieke sound.

Head Carrier | Pixies Feature

09.10.2016 / Vinyl Albums / Super User / 2010 hits / Comments

Head Carrier is het derde studioalbum van Pixies. Dit is een opvolger op het album van twee jaar geleden. Tussen de vorige twee Pixies-platen zat maar liefst 23 jaar. Dit album bevat 12 tracks, zoals: ‘Head Carrier’ en ‘Might as well be gone’.

Read more

How To Be A Human Being | Glass Animals Feature

02.10.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1905 hits / Comments

Oxfordse band Glass Animals zat nog op de Universiteit toen zij hun eerste EP uitbrachten in 2012. Twee jaar later volgde hun debuutalbum ‘Zaba’. Pitchfork roemde de plaat om hun kleurrijke jungle-albumhoes: een bonte verzameling van ingetogen, donkere versies van kleuren. Zo kan je de muziek van Glass Animals ook omschrijven.

Read more

Hotel Ambient | Moby

08.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1728 hits / Comments

Hotel Ambient | Moby

Hotel Ambient is het zevende studio album van de Amerikaanse electronica muzikant Moby, de eerste internationaal is uitgebracht op 14 maart 2005 en vervolgens op 22 maart 2005 in de Verenigde Staten. Hotel werd opgenomen onder het label Pacha en gemixt in het appartement Moby's, Electric Lady Studios, en Loho Studios in Manhattan.

Read more

Hardwired…To Self-Destruct | Metallica

04.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1979 hits / Comments

Hardwired To Self-Destruct | Metallica

De LP editie van Hardwired...To Self-Destruct, het nieuwe album van Metallica. Inhoud 2LP set op 180g zwart vinyl + digitale download in een gatefold hoes.

Read more