Vinyl Albums

Ondanks nieuwe technologie heeft de liefde voor lp's nooit kunnen verdrijven uit de harten van de echte muziekliefhebbers. Een lp kopen is weer terug van weggeweest en de verkoop stijgt de laatste jaren enorm. Een elpee kopen wordt steeds populairder en geeft veel meer beleving dan een album streamen via een streamingdienst. Tegenwoordig zijn er steeds meer artiesten die hun muziekalbum uitbrengen op elpee. Een elpee kopen is niet langer meer alleen voor de oudere generatie, ook de jongeren genieten van deze nostalgische en unieke sound.

Lonesome & Blue - The original versions (Lp) | Various Artists Feature

05.05.2017 / Vinyl Albums / Super User / 1627 hits / Comments

De originele versies van de nummers die de Rolling Stones hebben geïnspireerd op hun laatste album “Blue & Lonesome”, samen met zes bonus tracks: originele versies die eerder gecoverd zijn door de band.

Read more

Live At The Greek Theatre | Joe Bonamassa Feature

02.10.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1236 hits / Comments

Waar Joe Bonamassa op zijn live-album ’Muddy Wolf At Red Rocks’ een eerbetoon bracht aan Muddy Waters & Howlin’ Wolf, daar is het op ’Live At The Greek Theatre’ de beurt aan ’the three kings’: Albert King, B.B. King en Freddie King.

Read more

Live From Maida Vale | Bring Me The Horizon Feature

18.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1341 hits / Comments

Live From Maida Vale (7 inch) | Bring Me The Horizon

Ltd Edition 7 inch Picture Disc van de band Bring Me The Horizon

Read more

Live Out Loud | Sunday Sun

07.09.2016 / Vinyl Albums / Super User / 1273 hits / Comments

Live Out Loud | Sunday Sun

Je zou het door alle regen bijna vergeten maar het is toch echt zomer! Gelukkig verschijnt op 12 augustus het nieuwe album Live Out Loud van Sunday Sun. Na het succes van debuutalbum We Let Go (2014) met de hits I Call You Honey en Sunday Morning is Live Out Loud weer onmiskenbaar Sunday Sun.

Read more